برگزاری نشست طلابِ دانشجو به مناسبت وحدت حوزه و دانشگاه
فاطمه روحانی مدیریت مدرسه علمیه گفت: هدف از برگزاری این نشست و هم اندیشی بررسی انگیزه دانشجویانی بود که به حوزه آمدند. آیا دانشگاه آنان را اغنا نکرد؟ انتظارات آنان از حوزه در مسائل اخلاقی و تربیتی ودینی چیست؟ اینکه طلاب در حال تحصیل به اهمیت مسئله تحصیل در حوزه پی ببرند و اینکه بتوانیم با بررسی این مسائل طلاب موفق و دلسوز از نظر پژوهشی و تبلیغی به جامعه اعزام نماییم.
رضایی طلبه لیسانس زبان انگلیسی گفت: من احساس می کردم چند شخصیت دارم یک شخصیتم مرا به فراگیری زبان انگلیسی ترغیب می کرد و یک شخصیتم مرا به سمت فراگیری علوم دینی و رشد و کمال در امور مذهبی. محیط حوزه را بسیار زیبا می بینم حتی آن حالت کلاسیکش که کفشها را در آورده وارد محیط مقدس آموزشی می شویم. می خواهم حرفهای دین را به زبان انگلیسی برگردانم و به گوش مردم جهان برسانم که زنان مسلمان آنطور که آنان فکر می کنند و به غلط تعریف شده که در خانه ها محبوسند بقعه می پوشند کتک می خورند نیست، بلکه در عرصه های علمی و دینی بسیار فرهیخته اند.
پرویز طلبه لیسانس زیست شناسی گفت: هرگاه آیه(ما انسان را در رنج آفریدیم)می خواندم برایم تعریف شده نبود که چرا خداوند می خواهد انسان دائما در رنج زندگی نماید به اینجا آمدم تا پاسخ سوالم را دریابم و با مطالعه در زندگی شیرین علمای عظام فهمیدم که اینگونه زندگی زیبای معنوی ارزش دائما در رنج بودن را دارد انسان هرچه به علوم غیر الهی مجهز باشد ولی در کنارش پرهیزگار نباشد و آن را با آمیزه های الهی نیامیزد سخنش مانند سر خوردن قطره ای بر روی سنگ خار است و تاثیر گذار نخواهد بود همانطور که آب در سنگ تاثیر نخواهد کرد از طلاب انتظار می رود که خود را مجهز به سه علم روانشناسی کامپیوتر دین بنمایند تا بتوانند از علم روز باخبر گردند و با افراد و شخصیت های متفاوت ارتباط برقرار کنند و پیام زیبای دین را به آنان برسانند.
جعفرزاده طلبه فوق لیسانس حقوق گفت:به حوزه آمدنم کار دل بود در حوزه یک پالایشگاهی وجود دارد که در دانشگاه وجود ندارد برای کاربردی کردن اخلاقیات در خود و دیگران به حوزه آمدم دانشگاه و حوزه دو خط موازی هستند که در امتداد هم حرکت می کنند و هیچگاه همدیگر را قطع نمی کنند بلکه مکمل یکدیگرند.
میرزا آقائیان طلبه لیسانس علوم تربیتی گفت:از اینکه خانم ها را در جلسلت و مهمانی ها می دیدم که به غیبت و سخنان لغو می پرداختند رنج می بردم می خواستم دین را در متن زندگی آنها قرار دهم و آن را از حاشیه خارج نمایم لذا به حوزه آمده تا کار تبلیغی خود را از محیط خانواده ام شروع نمایم.
حاجی پور طلبه مهندس اوروتز-پروتز گفت: در رشته تحصیلی ام می خواندم که اساتید رشته اوروتز و پرتز می گفتند اگر نماز به تندی خوانده شود حرکات تند و سریعش برای مفاصل بسیار مخرب است. آنها نیز سخنان ائمه را تاکید می کردند که نماز را با طمانینه بخوانید مانند کلاغی نباشید که به زمین نوک می زند لذا پایان نامه ام را بر اساس این موضوع انتخاب نمایم حرف رشته تحصیلی ام را با حرف دینم منطبق کرد این مساله را از نظر علمی تایید نمایم.